SyskonbokNästan varje kväll innan Agnes ska sova läser jag boken "busiga bebben" En bok som handlar om att få ett syskon, där man kan öppna små lucker på mammans mage för att se bebisen. Agnes fick den på babyshowern och tycker jättemycket om den. 
Den slutar iaf med att gossen i boken blir storebror till en lillasyster som har på sig gula kläder... 
Jag frågade Agnes igår om hon ville ha en lillebror eller lillasyster, då svarade hon mig "- Nä mamma, Anes ha gul bebis!"
Haha jaha, jag kan nog inte klämma fram en gul bebis men några gula plagg kan man väl säkert ordna:)

Åå, vad jag längtar att få se första mötet mellan Agnes och bebisen ❤️
Agnes berättar ofta om att hon vill hålla bebisen, så knyter hon om sina armar i famnen och gungar dom fram och tillbaka. Alltså gullunge !!

DIY


Före

Såhär tråkigt och tomt såg det ut på väggen innan jag kom på att jag kunde snickra ihop gamla plankor till ett hyllplan.
Medans jag höll på med de visste jag att jag sparat gamla krokar som vi hittade under renoveringen som jag ville använda mig utav. Tyvärr vet jag inte vart jag lagt dom nu, tydligen på ett sådant bra ställe för jag inte skulle kunna glömma jag lagt dom där att jag nu ändå gjort de..

Meen, idag slog det mig att jag sett ytterligare gamla krokar i ett av kyffena på Agnes rum. 
Nu pryder dom hyllan synligt istället för i garderoben utan någon användning, toppen!

Nu ska jag bege mig till bm -äntligen, känns som det var jättelänge sedan jag var där sist. Efter de ska jag hämta hem skrållan ❤️
MOM is just WOW ..

Idag är det alla mammors dag -stort grattis till alla mammor där ute ❤️
Vi började denna varma söndag med en mysig frukost hemma hos Camilla & Björn i deras trädgård. Vår morgon kunde inte börjat bättre.
Stort grattis kära svärmor på din morsdag. Jag hade inte kunnat önskat mig en bättre svärmor eller farmor till min(a) barn. Du är helt underbar ❤️

Resten av dagen spenderade vi, jag och min lilla familj hemma i vår trädgård. Även jag har blivit uppvaktad med blommor idag.


Tack vare denna lilla krabat har jag fått äran att få den absolut finaste titeln man kan ha -mamma ❤️RSS 2.0