Förkylning


Gårdagen var hur mysig och trevlig som helst! Pavic kom till oss vid 17-snåret. Vi tillagade taco (fredagsmys) busade lite med baby-Agnes och sen gick vi ut, ner till stan vidare mot norra hamnen/gröningen där vi köpte kulglass.

Natten har dessvärre varit väldigt lång..
Mitt lilla busfrö har åkt på en förkylning, snuva och hosta.. Inte speciellt roligt att gå till jobbet idag när Lill bönan mår så, livet som småbarnsförälder eller(?)
Tobias ringde faktist 11-77 för att förhöra sig med hennes hosta som gör att hon tappar luften en kort stund och sedan klöks (jag tror det beror på allt slem.) Jag är så nojig hon ska få RS-virus, visst hon är större nu men det ska ju vara riktigt jävligt..

Ikväll (om inte Agnes blir sämre) kommer mina kolleger/vänner hem till oss❤️ Jag längtar. Jag har inte träffat dem på, jag vet inte hur länge!
Jag skulle egentligen till Elin på födelsefest, men förvirrad/glömsk som jag är så hade jag dubbelbokat mig med tjejerna från jobb någon månad tidigare..


När jag kom hem från jobb igår väntade denna present på mig:)

Nostalgi

Hela dagen idag har det varit skumt väder, ena sidan av Helsingborg har det varit helt svart och åskat medans andra sidan har det varit klarblå himmel. Det har nog varit fight mellan vädergudarna idag.
Jag tog en chansning och cyklade till vårdcentralen. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar att cykla!
Jisses vad underbart, jag fick en nostalgi känsla och kom att tänka på när jag bodde i Ystad och cyklade över allt. Då jobbade jag förvisso i samma stad också. 
Doktorn trodde när han hörde mina "symtom" att jag hade järnbrist. Han ville ändå vara på den säkra sidan och tog några rör med blodprov.

Imorgon är det inte bara jobb som gäller, min goa vän Aleksandra kommer hit på tacomiddag för att fira att hon går på semester, wohoo!!


Anges lilla minikånken som åker med överallt fylld med hennes favvis leksaker❤️ Doppresent från fafar & Nina


Vårdcentralen

Godmorgon soliga torsdag! 
Nejdå, jag har inte precis vaknat, jag gick upp vid halv 7 snåret för lillan var hungrig (hon somnade om igen efter lite käk..)

11.20 ska jag till vårdcentralen för att ta lite prover och blodtryck. Jag har varit trött, yr och knappt haft någon aptit dem senaste månaderna (inte likt mig.) Jag tog mig i kragen efter lite tjat från mamma och mormor att kolla upp det. När jag ringde vårdcentralen frågade hon mig om jag fick sova om nätterna, och det får jag ju, Agnes är ingen nattuggla hon inte:)
RSS 2.0