Helgen som varit..

Helgen som gått..
I lördags var vi bjudna på kräftskiva hos våra grannar. På inbjudan stod det att inträdtsbiljetten var en huvudbonad, man kunde köpa eller göra sin egna hatt istället för den traditonella kräfthatten. Jag och Tobias köpte vars en. Vars en hatt som inte hade med kräftskiva att göra. Som tur var hade våra grannar också någon helt annan hatt, resten hade pimpat sina egna kräfthatt.. Typiskt mig och Tobias att sticka ut:)
Kvällen var väldigt rolig som fortsatte vidare ut. Agnes blev passad av farmor, farfar Björn och Faster Jonna. Det var första gången hon sov borta! Det var inget som var planerat till en början, men hon sov så gott hos dom. 
Jisses vad jobbigt jag tyckte det kändes när jag kom hem.. Ingen Agnes i våran säng eller i sin egna säng. Jag grät! 
Jag visste såklart att hon hade det hur bra som helst hos farmor Camilla. Det var inte de, utan bara känslan att inte få pussa på henne innan jag somnade som jag alltid brukar göra eller vakna upp bredvid henne nästa morgon. Tufft.
Men jag ska säga att det var väääldigt mysigt att det bara var han och jag i sängen när vi vaknade, och att kunna få krypa upp i hans famn och mysa en längre stund❤️

I söndags var vi först på brunch med Tobias släkt. Super gott och super trevligt. Efter de åkte vi till en husvisning som visade sig inte vara alls i vår smak.. När vi kommit hem kom Delli och Robin hem till oss, innan dom skulle köra vidare hem till Göteborg, dom hade varit i Ystad över helgen. Vi hade det jättetrevligt och Agnes fick jättesöta kläder som invigdes igår. Tusen tack Delli & Robin❤️


Min namn/fotoskylt för kvällen. Bra i form efter en förlossning för snart 7 månader sedan:)

Man ser tydligt vem som är mannen i vårt förhållande, haha!

Tack Carl & Hanna för en suverän kräftskiva!

Sömnlösnatt

Idag kommer kaffekokaren gå varmt om jag ska ta mig igenom denna dag.. Jösses vilken sömnlös natt det varit för mig.. Agnes har sovit jätteoroligt. Jag har nog vaknat varannan timme, försökt gå runt med henne i min famn, gett henne mat, lagt henne i våran säng. Det som hjälpt har varit när hon legat, antingen i min famn eller upptryckt mot mig i sängen, ganska så mysigt :) 
Man har väl blivit lite bortskämd nu eftersom Agnes har och brukar sova hela nätterna. Jag hoppas inte att detta är en ny vana för henne att vakna till så många gånger på nätten.
Just nu ligger lilla pärlan i våran säng bredvid mig och sover. 
När hon vaknat och fått sin gröt tror jag vi går ut en sväng och får friskt luft, vi hittar kanske tillochmed en lekplats:)
Höst=kreativitet


Nu känns det verkligen som att hösten är på ingång, eller bara runt hörnet, and i love it! Jag är så lycklig, min kreativitet har kommit tillbaka! HURRA!!
Jag har så mycket planer i huvudet som jag vill göra i vårt hem, nya möbler, kuddar, renovering av möbler osv. Det bara spinner på i mitt lilla huvud. Dags att rusta upp hemmet och få lite höstmys. De märks kanske att jag gillar hösten :)

Igårmorse vaknade jag till ett glatt besked!! Agnes har fått en liten kusin❤️ En liten flicka, grattis Malin & Adam.

Igår var vi även på mammaträff. Roligt att träffa både mammorna och bebisarna efter ett sommar uppehåll med en del utav dom. Sist vi sågs var alla barnen pyttesmå, men nu har alla vuxit till sig och ör nyfikna på varandra. Även lilla Agnes har vuxit till sig. Det blir mer markant när man ser andra bebisar..RSS 2.0