"Julen är här"


 Nattningen avklarad. Sitter just nu framför brasan med en kopp glögg. I detta hus har vi haft julstämning sedan en vecka tillbaka. Förra året blev det ju inget, och huset såg förövrigt inte alls ut som det gör idag.

I söndags vaknade vi upp till ett vinterland. Hela lördagskvällen/natten snöade det, både jag och Tobias längtade till vi skulle väcka vår lilla doffsing för att visa henne.
Väl på morgonen visade vi henne då hon utbrast "waaoow!" Efter vi ätit frukost klädde vi ivrigt på oss för att leka lite i snön innan jag skulle iväg till jobb. Men grejen var bara de att Agnes var inte alls lika förtjust i snön som vi eller alla andra barn. Hon tog lite i snön och sa "aj."
Jag och Tobias var med uppskruvade än henne, för hon nöjde sig med att stå inne i sin stugan, där hon öppnade sina fönster och sa på bred skånska "haj haj!" och vinkade för glatta livet❤️

Tisdag, 17 november

 
Godmorgon kära ni!
Idag har vi ledigdag, och den ska spenderas med massa mys och städ. Sistnämnda är ju inte så kul men måste göras eftersom jag fr.o.m. Onsdag jobbar 7 dagar i sträck med en hel del stängningar.
 
Idag kommer även DHL för att hämta stolarna som vi beställde.. Dom var repiga med svarta sträck på ryggstödet när jag packade upp dom, jättetråkigt!
Frågan är om man "vågar" beställa om dom pånytt igen för att få felfria stolar.
Tobias röstade nej till förslaget eftersom han inte tyckte dom passade in men tyckte jag skulle höra runt vad andra tyckte också:) 
Jag är sugen att beställa en ny omgång. Nu när man tagit bort dom och ställt dit dom gamla var det inte så tokigt.
Vad tycker ni:)?
 
 

Hemma igen


Hemma igen efter en underbar helg i Stockholm.
Massa mys, gottigheter & en hel del skratt har det bjudits på♡
Agnes åkte tunnelbana för första gången och rå-diggade det:)


Kvällens söndagsmiddag blev hemmagjord pizza från grunden, botten gjord på scones.
Resultatet blev mycket saftigare och tjockare botten (om man gillar det.)
Till det hade vi ingen pizzasallad utan ruccola! Jag är tokig i ruccola, det är så himla gott:)
Nu är det bara resväskan som ska packas upp sen är vi redo för inta soffmyset.

Mysig söndagskväll till er❥

RSS 2.0