Midsommar i huset
Gla'midsommar på er finisar❤️

Här ska det fikas med hemmagjord (glutenfri) jordgubbstårta. Har en gapandes unge bredvid mig som vill nalla alla jordgubbar (trots hon har fått egna!) Här gäller det att vara snabb med att tugga sin bit haha!
Det blev ändrade planer för familjen Karlsson/Christell. Istället för midsommarfirande med stort härligt och glatt gäng i Ystad blir det hemma i vårt hus med en febrig liten Agnes som vi "firar"!
Hon är helt klart på bättringsväg (tack gode gud!) mer pigg men ändå feber som inte vill ge med sig.

Jag längtar till ikväll för då ska en liten midsommarbuffé dukas fram.. Klart vi inte kan missa maten trots Agnes är krasslig.

Ha en trevlig dag!Dumma Dagisbaciller


Min lilla bebis..
Knappt läge att Agnes fick feber som 10 minuter efter första tempen bara så pang, och blev riktigt hängig under gårdagen. 
Det måste vara Dagisbacillerna som var så snabba att hälsa på hos oss (vi var på introduktionsmöte på Agnes dagis i måndags.) 
Vi vet vad vi har att vänta oss när hon börjar på dagis..

Natten har varit lång -oerhört lång.
Stackars lilla barn, det är nu man daltar lite extra mycket och viskar i hennes öra att jag önskade det var jag som var sjuk istället för henne❤️
Inatt har både febern stigit och även ovälkomande spyor kommit. 
Tempen är inte "särkilt" hög men man märker ändå stor skillnad på henne denna gången hon har feber och förra. För visst går febern ner med febernedsättande men hon är fortfarande skållhet och jätteledsen..

1000 saker att packa


Packningen inför avresan till Palma är fulligång❤️ 
Inte konstigt man är girig och vill komma iväg, här hemma är det minsann ingen sol eller värme!! Förhoppningsvis kan vi ta med oss solen hem till er alla:)

Det är mycket som ska packas, speciellt när man har ett litet barn med sig.
 Det är ju första gången som vi flyger med Agnes (det går inte att ta miste på..) och förmodligen har vi bunkrat upp oss med alldeles för mycket saker, men då är allt i sån ordning iaf för det har jag alltid gjort till mig själv förrut, haha!

Det ska bli så roligt att komma iväg, vi är hela 14st som åker. Vilket gäng alltså!
Åå kan det inte bli lördag nuuu, jag längtar ihjäl mig❤️(Solfaktorn som ni ser på bilden ska vi givetvis inte smörja Agnes med, den är till oss vuxna☺️)

RSS 2.0