Båten över på 20 min

Dagens utflykt blev båten över till Helsingör med min familj som kom upp för att fira mig.
När vi väl skulle gå igenom biljettkontrollen ut till båten frågar Tobias mig lite checkt, efter passerat den störta skylten (som jag inte såg..) Om jag hade plånboken med mig..
Nej, svarade jag för han skulle ha med sin och det räckte tyckte jag ;)
Tydligen inte.. På den där stora skylten stod det med stora bokstäver att ID-handling med foto måste medtages för att komma tillbaka till Sverige.. Oops!
Tur jag har en gullig & uppmärksam pojkvän som körde hem och hämtade mitt Körkort så vi kunde gå ombord och jag komma hem igen från Helsingör :)

När vi väl kom i land strosa vi lite på stan då det plötsligt blev alldeles grått på himmeln.. Det totalt vräkte ner. Jisses vad mycket regn det kom. Vi sprang snabbt in på en uteservering där vi satt säkert minst en timme till det blev uppehåll, då även solen tittade fram och vi kunde traska vidare. Vi hamnade tillslut på torget där sista stoppet var innan vi hoppade på båten. Smörrebröd testades, som Agnes sedan matade fåglarna med, öl handlades och givetvis den rödekorven. Där satt vi och njöt till musiken som spelades på torget.
Efter vi suttit där ett tag vandrade vi vidare bort till båten som skulle ta oss hem. Vi avslutade denna dag på bästa sätt, med grillat.

Detta var nog andra gången jag turade över till Helsingör och jisses så mysigt jag tycker det.
Tack för idag min älskade familj❤️ Älskar att ha er nära oss.

Gömda fönster som blir synliga

Lite uppdatering på huset..

I Måndagsförmiddag var sista gaveln på huset färdigmålad och Tobias kunde lämna tillbaka extraställningen som han hyrt för nå upp till nock.
Han tyckte det var en riktigt pärs att byta panel och måla gavlarna på huset, innan han kunde börja fick han palla upp med lite virke under ställningarna för att nå ytterligare, dessutom väldigt varmt.
När han väl höll på med gaveln som är på "vår" sida där vi har vårt sovrum, satt han panelen så dem små fönsterna som vi har i vårt sovrum blev synliga som varit gömda i väggarna både utifrån och inifrån, dem vi rev fram bakom en vägg när vi renoverade vårt sovrum innan vi flyttade in i huset.
I tisdags var det sista spikat satt i panelen och även spikpistolen kunde lämnas tillbaka. Det kändes ganska så stort och väldigt nära målet trots det är en del kvar.
Jag tycker det har gått otroligt snabbt för Tobias. Jag är så stolt och imponerad av honom som stigit upp tidiga morgnar för fixa med huset i ur och skur.

En hel dags kvalitetstid

I tisdags fick vi mysigt frukostbesök av Vendela & Stina som kom körandes från Ystad.
Mysigt när vi får sällskap redan från frukosten fram till sen eftermiddag, då hinner man få många timmars kvalitetstid tillsammans. Bästa!
Med sig hade dem present till mig, Agnes & Walter. Alltså såå fint!
Walter fick en jättefin overall/pyjamas och mössa från Livly.
Agnes fick lera, nagellack och målarblock i dem absolut sötaste presentförpackningarna, som ska vara miljövänliga dessutom av Vendela❤️
Tanken med dem presentförpackningarna är att man ska ge vidare dem för att tänka på miljön. Ett jättefint sätt att göra på, men jag tänker faktiskt behålla mina själv för jag tyckte dem var så gulliga:)
Till mig hade dem handlat servetter med hus kända från Ystad och yberfina marmor glasunderlägg.

Tusen tack älskade ni för allt. Betyder så mycket att ni kom!

RSS 2.0