Båten över på 20 min

Dagens utflykt blev båten över till Helsingör med min familj som kom upp för att fira mig.
När vi väl skulle gå igenom biljettkontrollen ut till båten frågar Tobias mig lite checkt, efter passerat den störta skylten (som jag inte såg..) Om jag hade plånboken med mig..
Nej, svarade jag för han skulle ha med sin och det räckte tyckte jag ;)
Tydligen inte.. På den där stora skylten stod det med stora bokstäver att ID-handling med foto måste medtages för att komma tillbaka till Sverige.. Oops!
Tur jag har en gullig & uppmärksam pojkvän som körde hem och hämtade mitt Körkort så vi kunde gå ombord och jag komma hem igen från Helsingör :)

När vi väl kom i land strosa vi lite på stan då det plötsligt blev alldeles grått på himmeln.. Det totalt vräkte ner. Jisses vad mycket regn det kom. Vi sprang snabbt in på en uteservering där vi satt säkert minst en timme till det blev uppehåll, då även solen tittade fram och vi kunde traska vidare. Vi hamnade tillslut på torget där sista stoppet var innan vi hoppade på båten. Smörrebröd testades, som Agnes sedan matade fåglarna med, öl handlades och givetvis den rödekorven. Där satt vi och njöt till musiken som spelades på torget.
Efter vi suttit där ett tag vandrade vi vidare bort till båten som skulle ta oss hem. Vi avslutade denna dag på bästa sätt, med grillat.

Detta var nog andra gången jag turade över till Helsingör och jisses så mysigt jag tycker det.
Tack för idag min älskade familj❤️ Älskar att ha er nära oss.

RSS 2.0