Renovering av balkong nr 2

Tiden står ikke still på kollebergagatan, trots mycket regn och jobb hinns det även med roliga utflykter samt besök vilket är ett måste med detta stora projekt!

Målningen är HELT klar på huset, woohopa!! Nu är det lite annat smått som ska på plats de som kommer få hela huset att se färdigt ut.
Såsom smygarna till fönsterna, knutarna runt hörnen på huset och lite till. Det är sådant som tar sin lilla tid då det måste målas och det konstant regnar. Bräderna är såpass långa att Tobias måste stå utan tak för att måla klart dem. Men idag ser det ut att bli uppehåll (håller tummarna!)

Balkongen som var sönderruttet undertill, den som går ut från vårt sovrum. Har blivit uppbyggd igen, fast med ett mycket finare utseende.
Bygget av balkongen fick Tobias hjälp av vår käre vän Marcus.
Vi är SÅ enormt tacksamma för all hjälp vi fått med huset.

..
I början var detta projekt hjälpte Bojje & Nina till allt från måla plankor till skruva upp panelen på huset. Vi hade nog inte varit där vi är idag utan er hjälp! TACK❤️

Tillbaka till balkongen..
Golvet på balkongen är på plats, ny balkongdörr samt fönster finns där och igår kom även staketet på plats!
WOW, olala!! Jag finner knappt ord.
Lite målning kvar även där och en "avsluts"topp som ska sitta på pelarna (svårt att förklara, bild kommer!)
Vilket lyft det blev! Jag är så galet imponerad, trots jag var nervig fall det skulle hålla när dem satt upp staketet. Det såg så lätt ut när dem snickrade ihop både staketet och satt det på plats.
Imorse när vi vaknade kändes det som man var på ett hotell med denna fina utsikten, bortse från väggen där det ska spacklas. Det är ju de "lilla" som gör det hela.
Balkongen blev helt plötsligt mycket större och luftigare istället för den mörkgröna färgen och panelen på balkongen som gjorde att den såg inbyggd ut.

Alltså min Tobias, jag är så imponerad över allt han åstadkommit med huset. Under hela hans semester i ur och skur har han fixat med huset.
Snart är vi i mål, trots det varit tufft emellanåt har det varit så värt detta!
Vi valde att byta panelen på huset i år eftersom vi var tvungen att ta lån och ville göra det innan den nya amorteringslagen träde kraft plus att det var sönderruttet på många ställen.
Vi visste att det skulle bli skillnad att byta färg och panel men vi kunde nog aldrig föreställa oss denna skillnade, ett helt nytt hus blev det ju ;)

Stina
2016-08-11 @ 14:11:57

Jag säger bara WOW 👏🏼☀️💜

Svar: Dina ord värmer finis 😘❤️
mittlivihbg.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0